måndag 22 september 2008

Nyckelpersonerna

I denna värld finns många människor. Några är speciellt farliga för samhället. När jag var i Gävle på årsmötet för serieföreningen Comic Royale stötte jag på tre av de kanske farligaste människorna på denna planet. Jag ser det som min plikt att varna allmänheten för dessa personer.

Slimon Blundmärg

Skvallerjournalist och den fina världens svarta får. Hans huvudintresse är mat och han specialitet är blodpudding. Drar sig inte för att sätta sig på småfolket och skiva de stora itu. Passa dig när han vill bjuda på middag -det kanske är du som står på menyn!
Blämma

Bland svampen som växer i de radioaktiva arsenikträsken i södra Knorrlands förtvinade skogar sköt hon en gång upp, vit och mjäll. Där har hon sedan blivit kvar och sitter nu och lockar på vilsna kriminella som hon sedan sönderdelar och bygger ihop till levande döda lekkamrater. På tisdagarna bjuder hon trollen på en stor gryta med buljong gjord på gamla nazister."Kvalle"

Informationsminister på den beryktade serieföreningen Comic Royale. Långt ned i källaren på den sedan länge övergivna och utbombade universitetsbyggnaden i Gräble sitter han och skriver förvirrade PM till de hungrande och fattiga föreningsmedlemmarna.
Passopp när du hälsar på, ty stalaktiterna i bakgrunden är ej av kalk, utan av snor.1 kommentar:

Unknown sa...

känner att denna Slimon Blundmärg
påminner till viss del om mig utseendemässigt O.o
-Daniel P